Már lehet jelentkezni a 25. Szaporodásbiológiai Találkozóra

2019-ben a 25. Szaporodásbiológiai Találkozó november 8-9-én kerül megrendezésre, helyszínéül a balatonkenesei Hotel Marina Port**** szolgál majd. Regisztrálni a rendezvény menüpont alatt vagy a következő linkre kattintva lehet: Regisztrálok a 25. Szaporodásbiológiai Találkozóra

A rendezvény első napján az amerikai szaktekintély, Prof. Paul Fricke látogat el hozzánk. A pénteki előadások során a tejelő szarvasmarhák szaporodásbiológiája lesz majd a középpontban. Szombaton andrológiai témák kerülnek terítékre, valamint a hagyományos fiatal kutatók kutatási eredményeit bemutató szekció. Ezen belül 10 perces előadásokban nyílik lehetőség a kutató utánpótlással foglalkozó tudományos műhelyek bemutatkozására. Az előadások anyaga konferencia cikként jelenhet meg az Állattenyésztés és takarmányozás újságban. Az absztraktokat kérjük Dr. Nagy Szabolcsnak küldjék a nagy.szabolcs@georgikon.hu e-mail címre, legkésőbb szeptember 30-ig.
A jelentkezéskor tüntessék fel, hogy poszter, vagy előadás formájában kívánják-e bemutatni az eredményeket. A beérkezett előadásra megjelölt anyagok közül a szervezők választanak ki 4 anyagot előadásnak, a többit poszterként lehet bemutatni.

Kategória: Hír | Hozzáadva: 2019-07-27

Vélemény, hozzászólás?